PROIECT EDUCATIONAL PENTRU COPII
  Filmminimo Romana   Filmminimo English    Cos cumparaturi   Facebook   Twitter

PROIECTUL FILMMINIMO


Este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani si isi propune sa realizeze o serie de filme scurte cu teme din programele scolare atat de gradinita cat si de scoala, clasele I-VII. Ca orice fictiune, aceste filme se bazeaza pe o poveste care sa implice si sa stimuleze imaginatia copiilor. Subiectele stiintifice sunt introduse in primul rand ca sa sustina firul narativ al povestii, apoi, integrandu-le in viata de zi cu zi a copiilor, este explicata utilitatea lor si importanta cunoasterii acestora.

FILMMINIMO IN VIITOR


Proiectul continua cu filme pentru cei mai mici spectatori, grup deja vizat de "Experimentul timp". Conceperea scenariilor este în stransa legatura cu dorintele copiilor si nevoile dascalilor, asadar, la sugestia si cerinta acestora, viitoarele povesti ating teme variate, pentru grupe de varsta diferite, alese datorita dificultatii expunerii lor prin intermediul educatiei formale. Filmminimo mai pregateste un film interactiv pe aceeasi tema a timpului, film ce le va permite copiilor nu numai sã fie spectatori, ci si sa se implice.

ECHIPA FILMMINIMO


Este aproape in intregime formata din creatori de film. Initiatoarele proiectului sunt Cristina Iliescu si Stanca Radu, regizori de film, care, simtind lipsa filmului in cadrul produselor destinate copiilor, au inceput sa dezvolte Filmminimo. Insa pentru realizarea propriu-zisa exista o echipa intreaga, care duce filmul, de la idee, prin scenariu, filmare, apoi postprocesare si efecte speciale, la bun sfarsit, cu dorinta comuna de a crea un produs de calitate folositor.


   Termeni si Conditii       Intrebari Frecvente   

Toate drepturile rezervate - FILMMINIMO.COM - 2011


PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC | COMISARIATE JUDETENE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR | TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999