PROIECT EDUCATIONAL PENTRU COPII
  Filmminimo Romana   Filmminimo English    Cos cumparaturi   Facebook   Twitter

DE CE DVD-uri?


Filmminimo vine in sprijinul educatorilor si parintilor, ajutandu-i sa tina pasul cu evolutia tehnologica si cu evolutia spirituala spectaculoasa a copiilor, datorata fluxului enorm de informatii la care au acces. 

Ne dorim ca sistemul scolar, care este primul univers educational al copilului, sa poata introduce toate cele trei tipuri de invatare,  esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor: educatia formala, non-formala si informala. 

Alegerea temelor se face in raport cu dificultatea pe care o intampina copiii in intelegerea respectivelor subiecte din cadrul invatamantului formal si in functie de diferite categorii de varsta: 3-5 ani, 6-8 ani, 9-12 ani.

EXPERIMENTUL TIMP


Ministerului Educatiei si Cercetarii:

ā€˛Filmul Experimentul timp este un material care se poate adresa copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8  ani (prescolari si scolari mici - clasa I si clasa a II-a). Poate fi folosit atat in orele de cunoa cunoasterea mediului cat si in cele de matematica, pentru captarea atentiei dar si pentru demonstrarea succesiunii orelor, zilelor, saptamanilor, lunilor, anotimpurilor. Personajele sunt placute, apropiate varstei celor carora  se adreseaza filmul. Activitatile programate in timpul saptamanii sunt educative. Modul de concepere al intrigii si de constructie a actiunii este incitant, ceea ce starneste interesul si capteaza atentia copiilor."

SUGESTII / TRUCURI


Introducerea vizionarii filmului ca parte din ora de curs are si un efect  asupra comportamentului copiilor, care depinde de momentul in care se face proiectia.

Filmul poate fi pornit si oprit in functie de planul lectiei.

Copiii devin mult mai usor atenti la tema propusa, daca lectia incepe cu o vizionare. Sunt introdusi intr-o poveste si in tema propusa, asteptand deopotriva sa afle ce se intampla mai departe precum si informatiile oferite.

Intercalarea informatiilor invatatorului cu momentele de vizionare ofera fiecarui aspect al temei o exemplificare vizuala si analogii cu fenomene si actiuni din lumea copiilor.

Vizionarea sfarsitului filmului poate fi oferita drept rasplata pntru atentia cu care copiii au participat la ora de curs.


   Termeni si Conditii       Intrebari Frecvente   

Toate drepturile rezervate - FILMMINIMO.COM - 2011


PROTECTIA CONSUMATORILOR – ANPC | COMISARIATE JUDETENE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR | TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999