PROIECT EDUCATIONAL PENTRU COPII
  Filmminimo Romana   Filmminimo English    Cos cumparaturi   Facebook   Twitter

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.filmminimo.com se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea SC PORSENA SRL (vedeti mai jos datele de identificare ale SC PORSENA SRL ).

Nume companie:
Nr.inreg.Reg.Com.:
C.U.I.:
Capital social
Adresa:
Tel.mobil:
Tel. fix:
SC PORSENA SRL
J15/140/1998
10496913
200 RON
str. Crangului nr 15, Fieni, jud. Dambovita
+40(0)722168574
+40(0)371057000

Administratorul site-ului, SC PORSENA SRL, isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale site-ului www.filmminimo.com (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara o notificare prealabila a utilizatorilor site-ului www.filmminimo.com.  In acest sens, SC PORSENA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, up-grade-uri etc de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)


Intregul continut al site-ului www.filmminimo.com (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea SC PORSENA SRL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.
Folosirea fara acordul scris explicit al SC PORSENA SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de www.filmminimo.com. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR. CONFIDENTIALITATEA


Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul).
Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de SC PORSENA SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda  sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) catre utilizatori (numai daca utilizatorul a cerut in mod express trimiterea newletter-ului).
Ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri fara acordul lor explicit. SC PORSENA SRL nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale nici unei terte parti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legilor in vigoare.
Nu incurajam SPAM-ul si nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice).
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

Va rugam cititi urmatoarea nota:

Nota de informare privind protectia datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PORSENA S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).
Esti obligat(a) sa furnizezi datele in conditiile in care doresti sa lansezi o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Codul numeric personal (CNP) va fi folosit in scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele pe care le-ai achizitionat.
Daca doresti sa primesti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. PORSENA S.R.L (www.filmminimo.com), te rugam sa introduci adresa ta de e-mail la rubrica: Newsletter.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S.C. PORSENA S.R.L., Bucuresti, str. Crangului nr 15, Fieni, jud. Dambovita.
Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nici o notificare prealabila.
SC PORSENA SRL ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC PORSENA SRL, fara acordul scris al acesteia.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului filmminimo.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul filmminimo.com, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului filmminimo.com si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

SC PORENA SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.filmminimo.com.
SC PORSENA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.filmminimo.com si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.filmminimo.com nu contin virusi.

RESPONSABILITATI PRIVIND SITE-UL SI PRODUSELE. DECLINAREA RESPONSABILITATII


SC PORSENA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului www.filmminimo.com. SC PORSENA SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC PORSENA SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc si daca respectiva comanda nu a fost livrata. SC PORSENA SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe www.filmminimo.com sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori. SC PORSENA SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
SC PORSENA SRL nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.
SC PORSENA SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC PORSENA SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla in oferta curenta a importatorului sau a distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de SC PORSENA SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea SC PORSENA SRL nu garanteaza existenta in stoc a produselor de pe site chiar daca acestea apar pe site ca fiind in stoc. Pentru confirmarea stocului veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei. Termenul de livrare de 2-3 zile lucratoare este valabil pentru produsle aflate in stoc si in conditiile mentionate mai sus.
SC PORSENA SRL nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site-ul www.filmminimo.com si nu va putea fi facuta responsabila pentru orice pagube sau daune, de orice fel.
Valoarea maxima a obligatiilor SC PORSENA SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de SC PORSENA SRL de la clientul respectiv.
SC PORSENA SRL nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

RECLAMATII SI NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDITII DE RETURNARE


Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate online de pe site-ul www.filmminimo.com.
Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate de la noi, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor dumneavoastra. Nu vom returna contravaloarea taxelor de transport.

RETURNAREA FARA INVOCAREA UNUI MOTIV:


Clientii www.filmminimo.com persoane fizice pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. SC PORSENA SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre client si primirea produselor returnate. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport.

RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT:


Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita SC PORSENA SRL returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la aspectele de confidentialitate, functionalitate sau design ale site-ului nostru. In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: info@filmminimo.com.

NELAMURIRI:


In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediatii un email in acest sens pe adresa info@filmminimo.com, in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoatstra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).

RECLAMATII:


Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.filmminimo.com vor fi aduse la cunostinta SC PORSENA SRL in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. SC PORSENA SRL va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului produselor respective.

DAUNE LA TRANSPORT:


Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la info@filmminimo.com in maxim 12 ore la primirea produselor.

RECLAMATII CATRE ANPC:


Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati www.anpcnet.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

Promotii si concursuri


Echipa Filmminimo stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor organizate pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Plata si Livrarea


Toate preturile includ TVA.

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.filmminimo.com are valoare contractuala.
SC PORSENA SRL prin site-ul www.filmminimo.com accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Porumbelulcurier.ro. Cheltuielile de transport le suporta clientul si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Livrarea se va realiza in intervalul 24-72 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.

Plata on-line se face  prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Pentru mai multe detalii privind plata online accesati pagina https://www.mobilpay.ro/ro/faq-custommer/card.
Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand urmatorii pasi:
Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Cumpara";
Selectati cantitatea si apoi metodele de plata si de transport dorite. Astfel va fi afisat pretul final al comenzii dumneavoastra, incluzand TVA-ul. Apasati finalizare comanda. In fuctie de modalitatea de plata aleasa veti fi redirectionati fie mai departe pe site-ul filmminimo.com,  (pentru comanda cu plata rampurs), fie catre platforma securizata Mobilpay ( pentru plata cu card).  Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. In cazul platii ramburs, veti primi un email de  confirmare de la operatorii filmminimo.

In cazul platii prin card bancar, introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre filmminimo.com, nici de catre Mobilpay. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, filmminimo.com si Mobilpay nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.  Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Politica de securitate
Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Mobilpay. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:
Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – www.filmminimo.com si Mobilpay garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi  si "Politica de confidentialitate filmminimo.com" pentru mai multe informatii despre subiect.
Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Mobilpay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".
 
In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Livrarea produselor


Durata livrarii-pe teritoriul Romaniei comenzile sunt livrate in termen de 24 ore - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Exceptiile privind termenele de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.
Modalitati de livrare
Livrarea va fi facuta la adresa indicata de client- va vom livra produsele la adresa mentionata in comanda. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii fiscale.
Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari www.filmminimo.com, prin e-mail si/sau telefonic.


PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI


Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nici o forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

NOTIFICARI


Prin accesarea site-ului www.filmminimo.com, utilizarea acestui site, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) catre/de la SC PORSENA SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor pe cale electronica de la SC PORSENA SRL (mesaje, comunicari prin e-mail sau buletine informative-in cazul abonarii la acest serviciu).

DREPT APLICABIL. LITIGII


Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si SC PORSENA SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare..

FORTA MAJORA


Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - numai pe durata fortei majore.

INDEPENDENTA CLAUZELOR CONTRACTUALE


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Responsabilitati privind produsele


Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Dispozitii finale


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Pentru informatii suplimentare va punem la dispozitie adresa noastra de email, info@filmminimo.com, precum si numarul de telefon la care ne puteti gasi de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00, +40 (0)722.168.574 (retea mobila, cu tarif normal).   Termeni si Conditii       Intrebari Frecvente   

Toate drepturile rezervate - FILMMINIMO.COM - 2011


PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC | COMISARIATE JUDETENE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR | TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999