PROIECT EDUCATIONAL PENTRU COPII
  Filmminimo Romana   Filmminimo English    Cos cumparaturi   Facebook   Twitter

Cum pot cumpara DVD-ul cu „Experimentul timp”?
DVD-ul se poate cumpara chiar de pe site-ul Filmminimo, pe pagina FILME. Nu trebuie decat sa apasati butonul Cumpara si apoi sa completati formularul in care trebuie specificate datele de facturare si de livrare. Plata se poate face ramburs sau online prin card.

Mai exista si alte filme produse de Filmminimo, in afara de „Experimentul timp”?
„Experimentul timp” este primul si pentru moment singurul film produs de noi. Urmatorul DVD va contine o varianta interactiva a filmului „Experimentul timp”.

De ce site-ul Filmminimo nu foloseste semne diacritice? 
Desi consideram importanta folosirea corecta a ortografiei limbii romane, multe platforme electronice nu sunt destul individualizate pentru a o practica. Rezultatul poate fi vizualizarea  textelor scrise, pe ecranele calculatoarelor, cu semne indescifrabile in locul diacriticelor.  Astfel preferam conventia lipsei semnelor diacritice din textele noastre.

Cand va aparea urmatorul film pentru copii produs de Filmminimo?
Urmatorul film va aparea peste cateva luni, nefiind stabilita inca o data exacta. Echipa Filmminimo este in plina cautare de fonduri pentru ca urmatoare productie sa apara cat mai curand.

Copilul meu vrea sa joace in filme. Ce pot face sa vi-l prezint?
Ne bucuram intotdeauna cand copiii vor sa joace si sa se joace cu noi! Desigur ca apelam la firme de casting specializate pentru copii insa la varsta asta actoria nu este o meserie ci o incercare si o curiozitate. Un copil cu aceasta curiozitate este oricand binevenit la noi. Ne puteti scrie pe adresa de pe pagina de contact, info@filmminimo.com pentru a ne trimite datele si cel mult doua fotografii.


   Termeni si Conditii       Intrebari Frecvente   

Toate drepturile rezervate - FILMMINIMO.COM - 2011


PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC | COMISARIATE JUDETENE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR | TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999